Yhteystiedot

Pizzeria Napoli Turku

Napoli Catering Turku

Puutarhakatu 20

20100 Turku

 

Puh: 02 251 1650

Kiireisinä aikoina emme aina pysty vastamaan puheluihin

Email: info@pizzerianapoli.com

 

Varaa pöytä

Pyydä tarjous

 

Ma-su klo 12-22

(Keittiö -30min)
  

Ravintolassa A-oikeudet 

 

Tervetuloa! 

 

Juhlatilat & pitopalvelu Turku

Meiltä löydät monipuolisen pitopalvelu & catering Turku-palvelun, sekä upean juhlatilan käyttöösi Turun Ruissalossa meren äärellä Villa Y-hovissa.

 

Ohessa erilaisia vaihtoehtoja, joista voit tutustua tarjontaamme tarkemmin.

 

 

1. Pitopalvelu & Catering Turku Pizzeria Napoli 

 

Olemme erikoistuneet välimerellisten herkkujen tarjoamiseen, jotka soveltuvat mitä parhaimmin tilaisuuteen, kuin tilaisuuteen. Välimerellinen ruoka on kevyttä, raikasta, värikästä ja aina muodissa. Mutta toki meiltä onnistuu monipuolisesti kaikenlaiset muutkin menutoiveet - toivomallanne budjetilla.

 

Kun etsit tilaisuuteesi miellyttävän raikasta kokonaisuutta, joka tarjoillaan rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella, Napolin pitopalvelu & catering Turku on viisas valinta. Meiltä saat tilaisuuteesi kaiken muunkin tarvitsemasi avaimet käteen periaatteella: astiat, tarjoilijat, kuljetukset, pöytäliinat, servetit, yöpalat, jne. Myös hinta-laatusuhteemme on vertaansa vailla ja palvelumme nopeaa, ammattitaitoista ja asiakkaan yksilöllisesti huomioivaa, joten pyydä tästä tarjous

 

 

2. Juhlatila & pitopalvelu Turku Ruissalo Villa Y-Hovi


Keskellä kauneinta Ruissaloa, meren rannalla sijaitseva upea juhlakartano Villa Y-hovi on vuokrattavissa kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuotisesti. Sisätiloista ja terassilta aukeaa upea merinäköala ja pihapiiri on kauniin metsäistä. Yläkerrasta löytyy kolme erillistä huonetta, joten majoittuminenkin onnistuu ja kaiken kruununa on mahdollista vuokrata rantasauna käyttöön toivottuna ajankohtana. Omat juotavat ovat myös sallittuja, mutta pitopalvelu tulee tilata meiltä.

 

Villa Y-hovin pitopalvelu & catering Turku Ruissalo-palvelusta löydät laajan valikoiman erilaisia valmiita menuvaihtoehtoja, tai voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan menun – toivebudjetilla. Kaikki ruokamme on juhlavaa, raikasta ja se valmistetaan käsityönä juuri sinua varten, puolivalmisteita karttaen.

 

Kun etsit tilaisuuteesi miellyttävän raikasta kokonaisuutta, joka tarjoillaan rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella, Villa y-hovin pitopalvelu & catering Turku Ruissalo on viisas valinta. Meiltä saat tilaisuuteesi kaiken muunkin tarvitsemasi avaimet käteen periaatteella: astiat, tarjoilijat, kuljetukset, pöytäliinat, servetit, yöpalat, jne. Myös hinta-laatusuhteemme on vertaansa vailla ja palvelumme nopeaa, ammattitaitoista ja asiakkaan yksilöllisesti huomioivaa. Tutustu tarkemmin ravintolan kotisivuihin tästä

 

 

Copyright Pizzeria Napoli  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet