Pizzeria Napoli – Suomalaista pizzaosaamista jo vuodesta 1976

Vuonna 1976 perustettu Pizzeria Napoli Turku tunnetaan sen laadukkaista pizzoista. Napoli on yksi Turun vanhimmista pizzerioista ja olemme suomalainen perheyritys.

 

Valmistamme pizzapohjat ja pizzakastikkeen itse käsityönä, juustona käytämme Kotimaisen pienmeijeri Porlammin juustoa, joiden lisäksi käytämme vain laadukkaita raaka-aineita, suosien tuoreita raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista. Tällä hetkellä listaltamme löytyy jo 80 erilaista pizzaa, alkupalat, pastat, salaatit ja jälkiruoat. Olemme myös Turun suosituimpia take away-ravintoloita. Kun haluatte ehdottoman herkullista pizzaa, Napoli Turku on varma valinta!

 

Suhtaudumme intohimoisesti hyvään pizzaan ja ruokaan, joten keittiömme kehittelee jatkuvasti uusia makuelämyksiä juuri Teille arvoisat hyvän ruoan ystävät! Ruokalistalta löytyy monipuolinen valikoima herkkuja jokaiseen makuun ja tietenkin myös oman valinnan vapaus!

Meiltä löytyy myös monipuolinen valikoima viinejä, pienpanimo/erikoisoluita ja muita virvokkeita hyvän ruoan seuraksi, tervetuloa tutustumaan Pizzeria Napoli Turun upeaan tarjontaan!

 

Sisätiloista löytyy n. 70 viihtyisää asiakaspaikkaa ja kesäisin palveluistamme on mahdollista nauttia viihtyisällä ulkoterassillamme. Meille ovat kaikki tervetulleita ja lapsiperheet huomioimme tyylikkäästi omalla tavallamme. Kun haussa on pizzeria Turku, Napoli on varma valinta!

 

Kun pizzanälkä yllättää, valitse Pizzeria Napoli Turku ja maku, laatu, tuoreus, kotimaisuus, hyvä hinta-laatusuhde ja iloinen palvelu kohtaavat sinut - Pizzeria Napoli Turku on viisas valinta! 

 

 

Yhteystiedot

Pizzeria Napoli Turku

Napoli Catering Turku

Puutarhakatu 20

20100 Turku

 

Puh: 02 251 1650

Email: info@pizzerianapoli.com

 

Varaa pöytä

Pyydä tarjous

  

Ma-to 15-21

Pe 11-22
la 12-22
su 12-21
 

keittiö -30min

 

Ravintolassa on A-oikeudet 

 

 

Copyright Pizzeria Napoli  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet